Opinie o naszym ośrodku

Opinie o ośrodku

  • tP - 2015.03.22 16:39:47 - Warto!
    Byłem w zeszłym roku, w tym też się wybieram. Polecam domek holenderski.
    Tanio i wygodnie. Parking na miejscu. Animatorzy dla dzieci.
    Po 22 cisza i spokój.
    Plaża czysta i mało zatłoczona - bez problemu można usiąść nad samym morzem.
    Do Pobierowa pół godziny plażą.... rewelacja.
    tP
    odpowiedz
  • krzysiek - 2015.06.25 21:37:13 - wielki plus
    Super tanio. wszędzie golą za namiot + za osobę + woda prąd samochód i wychodzi jak za pokój a tutaj zaje.....
    odpowiedz
  • iwona - 2015.07.19 18:33:28 - super :)
    jestem pod bardzo dużym wrażeniem. Spędziłam 3 doby pod namiotem w bardzo przyjemnym otoczeniu, jest lodówka (rzadko spotykana na polach), zadaszona kuchnia z czajnikami i kuchenkami oraz świetlica w której można usiąść i coś zjeść, pograć w ping-ponga lub pooglądać telewizję. Po 22 jest cicho!!! Bardzo polecam
    odpowiedz
  • damian - 2015.08.06 10:06:11 - jest ok
    wszystko super taj jak ludzie pisza tylko poprawilbym sanitariaty-wieksza wentylacja.pozdro
    odpowiedz
  • KBC - 2015.09.04 14:04:21 - Świetnie
    Niewygórowane ceny i przemiłe Panie w recepcji. I pomoc, na którą można liczyć. Z pewnością wrócimy.
    odpowiedz
  • Nowy Targ - 2016.07.25 15:57:46 - Agnieszka
    Super polecam domek holenderski -czujesz się jak w domu . Animatorzy dla dzieci , plac zabaw , ogniska . Obsługa miła i sympatyczna .Sklep pod nosem . Plaża nie daleko , czysta i nie bardzo zaludniona .
    Jeszcze raz polecam -było super na pewno za rak wrócimy !!!
    odpowiedz
  • Łukasz - 2016.07.25 16:58:32 - lm
    Rewelacja bardzo polecam !!!
    odpowiedz
  • Łukasz - 2016.08.04 19:03:57 - polecam
    Było super gorąco polecam !!!
    odpowiedz
  • marta - 2016.08.11 13:04:51 - opinia
    Super ośrodek. Domki holenderskie czyste, z pełnym wyposażeniem, pełna swoboda pobytu. Plac zabaw i animacje dla dzieci,przy samym kempingu sklep. Bardzo miła i zaangażowana obsługa. W przyszłym roku nie wykluczam powrotu.
    odpowiedz
  • Magda - 2016.08.14 21:19:08 - Bardzo miły urlop
    Polecamy najlepsze miejsce do spędzenia urlopu z rodziną cicho spokojnie.właściciele bardzo mili zawsze pomocni. Jeżeli chodzi o miejsce idealne dla dzieci słoneczne dobrze zabezpieczone jest plac zabaw wszystko co dziecku jest potrzebne. Domki czyste . Obiekt jest codzienie sprzatany.Właściciele zapewnili wysoka klasę by gość mógł czuć się jak u siebie. Pozdrawiamy i czekamy juz na następny rok :)
    odpowiedz
  • gencia - 2016.08.16 14:35:14 - super :)
    długi weekend pod namiotem zdecydowanie na plus, wkoło cisza, nie ma tłumów, miła obsługa i rewelacyjne warunki jak na pole namiotowe
    odpowiedz
  • kaska - 2016.08.16 22:17:03 - goraco polecam
    Jak urlop z dziecmi i rodzinnie to tylko tam.Wszyscy zachwyceni obsluga super miejsce spokojne ceny przystepne wszystko wyglada dokladnie tak jak w opisie,pozdrawiam
    odpowiedz
  • Piekna nieznajoma - 2016.09.13 13:09:24 - Warto
    Bylam w tym roku.. Naprawde fajnie. Super atmosfera przyjazni ludzie. Sklepy blisko. Wszystko na miejscu. Polecam jak wakacje nad morzem to tylko w Łukęcinie.
    odpowiedz
  • Heban - 2017.06.21 15:17:41 - POLECAM!
    Świetne miejsce dla wszystkich Namiotowców i Zwierzolubów - bez opłat za namiot ani zwierza..)
    Dostępna Kompleksowo wyposażona kuchnia, upichcisz domowy obiad.
    Przestronne, czyste sanitariaty.
    Miła, pomocna obsługa.
    Na pewno wrócimy, koniecznie na dłużej..)
    odpowiedz
dodaj opinię
facebook